“Omdat ik wat onzeker was over de opbouw van mijn afstudeerscriptie en naast de feedback van mijn afstudeerbegeleider behoefte had aan een andere objectieve blik en feedback heb ik Mark gevraagd. Hij heeft mijn concept scriptie van feedback voorzien met betrekking tot de opbouw, structuur, schrijfstijl en bronverwijzingen. Mede dankzij zijn positief kritische feedback had ik een 8 voor mijn afstudeerscriptie”

Lisa

“Mark heeft mij geholpen omdat ik het moeilijk vond om veel stof in een korte tijd te leren en om bijzaken en hoofdzaken te onderscheiden. Daarnaast heb ik hulp gekregen met plannen en hoe ik welke stof op welke manier het beste kon leren. Dit heeft mij erg geholpen want ik ben geslaagd met allemaal voldoendes.”

Luuk

“Mark, door jouw manier van aanpak en de vragen die je stelde ben ik tot de conclusie gekomen dat ik eigenlijk al wel erg goed wist wat ik wilde gaan doen. Doordat je vroeg naar mijn interesses en kwaliteiten en me uitleg gaf over wat belangrijk is bij een studiekeuze is mijn keuze helemaal bevestigd en weet ik welke studie het best bij mij past! Nogmaals bedankt voor je hulp”.

Emma

“Nadat mijn afstudeeronderzoek als onvoldoende werd beoordeeld ben ik naar Mark gegaan en heeft hij mij enorm geholpen. Door zijn hulp heb ik mijn afstudeeronderzoek eerder en beter opnieuw in kunnen leveren. Ook ’s avonds heeft hij tijd gemaakt om mijn onderzoek door te lezen en van feedback te voorzien. Binnen een week heb ik mijn onderzoek opnieuw ingeleverd en nu heb ik het gehaald!”

Jacky

“Wat een openheid en fijne energie! Net even die extra bevestiging voor datgene dat ik eigenlijk al wist. Maar met de ervaring en het gevoel van Mark een stuk concreter. Ook de betrokkenheid na onze afspraak waardeer ik enorm.”

Ellen

“Studiesucces Twente heeft mij geholpen om 4 én 5 havo te halen. Niet door middel van het helpen met huiswerk of mij dingen uit te leggen maar door mij een doel voor ogen te geven en mij te motiveren om beter mijn best te doen. Ik heb het wel in me maar het kwam er niet uit. Dankzij Studiesucces Twente is het mij toch gelukt! SUPER BEDANKT, Mark. Ik denk niet dat het zonder jou zou zijn gelukt!”

Jasper

“Ik heb aan de gesprekken zeker wat gehad. Ik heb gemerkt dat wanneer je er met iemand over praat het toch duidelijker wordt voor jezelf. Door de gesprekken ben ik er beter achter gekomen welke studie er bij me past en dat heeft me een duw in de goede richting gegeven”.

Roos

“Wij zijn er van overtuigd dat de hulp van Mark in de vorm van gesprekken en e-mails een grote bijdrage heeft geleverd aan het behalen van het HAVO diploma van onze zoon Jasper. Waar wij geen ingang meer hadden bij hem heeft Mark hem toch duidelijk kunnen maken dat en hoe hij het zèlf moest doen. We willen je daar enorm voor bedanken, Mark. Jouw kracht zit hem met name ook in het aansluiten bij de student en zoeken naar de mogelijkheden ipv de beperkingen”.

Karin en Norbert (ouders van Jasper)

“Ik vind het fijn dat Mark mij helpt met het leren voor toetsen zodat ik hierdoor een hoger cijfer haal. Door zijn handige tips en adviezen weet ik hoe ik het slimmer aan kan pakken”

Mart

“Ik was al een jaar bezig met mijn onderzoek toen mij geattendeerd werd om externe scriptiebegeleiding te overwegen. Hier heb ik niet al te lang over hoeven nadenken en dezelfde dag heb ik rond gekeken via internet. Al snel kwam ik Studiesucces Twente tegen, dit leek me ideaal omdat het voor mij ook dichtbij is. Ik ben heel blij dat ik de hulp heb ingeschakeld van Studiesucces Twente, ik kan zeker zeggen dat ik dankzij de hulp mijn scriptie heb gehaald. Bij mij heeft het echt geholpen dat ik tips en trucs kreeg van iemand anders dan mijn eerste lezer. Hierdoor snapte ik de feedback van mijn eerste lezer direct ook beter. Dankzij de feedback heb ik het concept van mijn scriptie snel kunnen inleveren en zag mijn eerste lezer direct een grote vooruitgang. Zonder de hulp van Studiesucces Twente was ik veel langer bezig geweest en had ik waarschijnlijk de deadline niet gehaald. Ik ben heel dankbaar voor de hulp die ik heb gekregen en ergens vind ik het jammer dat ik er niet eerder van had gehoord. En één tip: wanneer je vastloopt met je scriptie, twijfel niet, maar schakel direct hulp in! Het scheelt zoveel tijd en stress”.

Maaike

“Studiesucces Twente was precies wat ik nodig had. Vanuit school kreeg ik weinig begeleiding, en dus om die reden ben ik opzoek gegaan naar een alternatief. Al snel kwam ik bij Studiesucces Twente uit. Het eerste contact verliep meteen goed en na het eerste gesprek werd mijn hulpvraag direct duidelijk. De begeleiding die daarna volgde was zoals het hoort: snelle reacties, duidelijke feedback en persoonlijke aandacht. Dit alles heeft ertoe geleid dat ik mijn scriptie tijdig heb kunnen afronden”.

Stefan

“Mark gaf goede tips over het leven dat ik kon leiden. Hij liet me zien dat creativiteit belangrijk voor mij is in het leven en dat ik daarin veel kan ondernemen. Gitaarles geven en misschien daarnaast een deeltijd opleiding volgen. Mark is iemand die je snel op je gemak laat voelen en gaat heel sociaal met je om. Hij komt daardoor snel en gemakkelijk op goede tips waar je een stuk verder mee kan komen”.

Reinier

Stefan